Discussioni utente:PHansen/Elisa Maria Boglino

Da Wikipedia, l'enciclopedia libera.
Vai alla navigazione Vai alla ricerca

įKære PHansen. Du er en meget stor hjælper:)Jeg havde ellers siddet og kæmpet med titler på min egen side ....da jeg opdagede, at du havde lavet noget. Nu har jeg efter bedste evne indsat noter, nr 2 driller lidt med Kid Name...tror der skal skal stå Weilbach?du må meget gerne lige se det igennem. Håber det kun er dig der har døjet med alle mine "gem"......det fik jeg så meget skæld ud for at gøre i sin tid. Synes vi skal bruge din side....den er langt pænere.....skal der indsættes noget i infoboks under billedet af hende ligesom i den danske......og er det noget du gør? Maleriet af de Tre kvinder som ser i et spejl kan vi godt udelade ...men så skal vi vel også slette det af listen? Kigger på det i morgen.TAK for en god Wikidag. --21:27, 17 gen 2021 (CET)....du har gjort det...indsat noget i infobox:)........har indsat det gamle billede af Santa Anastasia i artiklen......vi kan godt fjerne det igen hvis du synes.....ville være glad , hvis du havde mulighed for at slette det første billede ......som blev erstattet af dette?--22:37, 17 gen 2021 (CET) Questo commento senza la firma utente è stato inserito da HNBS (discussioni · contributi).

* OK. Jeg ser på det, men jeg skal jo ofte om ad 'Google translate', så det går lidt langsomt.
* {{Bio}}-boksen skal nok bibeholdes, da den bruges til at danne forskelligt automatisk. Hvis der kan findes en 'kunstner-boks' eller lignende, kan den evt. bruges, ikke som erstatning, men som supplement. Jeg har ikke kunne finde noget endnu
* Man kunne ordne billederne efter år, både i galleriet og i listen "Elenco delle opere"
* Weilbach er nu lavet manuelt i referencerne som under afsnittet 'Collegamenti esterni'
* 'skal der indsættes noget i infoboks under billedet af hende ligesom i den danske' : Jeg tror kun de bruger {{Bio}}-boksen til automatisk at danne andre ting (se øverst i vejledningen på {{Bio}}). Jeg har endnu ikke fundet steder hvor der også står noget under billedet, dog evt. en signatur, som ved Picasso. Vejledningen siger dog "genera opzionalmente un riquadro con ritratto e principali riconoscimenti" (engl: 'optionally generates a box with portrait and main acknowledgments ') Det kunne tyde på at den kunne bringes til at vise 'e principali riconoscimenti'. Der kan muligvis findes et forlæg her på denne liste: https://it.wikipedia.org/wiki/Speciale:PuntanoQui/Template:Bio − Alle muligheder er vist her : https://it.wikipedia.org/wiki/Template:Bio#Tabella_completa
* Bono har både en {{Artista musicale}} og en {{Bio}}, så der skal muligvis ledes efter en boks specielt for malere eller generelt for kunstnere, hvis der skal stå noget under billedet
* 'billede af Santa Anastasia' : sletning af billeder foregår på Commons; du kan vel blot tage det ud af artiklen her, eller vente til de har accepteret en artikel, så er der vel stadig ting der skal ordnes, blandt andet tilføjelse af den bog du omtalte.
* Inden den lægges op, er det nok bedst at fjerne de sidste markeringer/kommentarer indsat i: <!-- xyz -->
* Lad os håbe de ikke er for prikne, så du kan få lov at file lidt på detaljerne når den er lagt op, uden at de falder over dig.
* -- Mvh PHansen (msg) 12:26, 18 gen 2021 (CET)[rispondi]

Hej...hvad angår den Italienske tekst behøver du ikke tjekke op.....faktisk tror jeg alt er ok. Flyttet lidt rundt på billeder og tilføjet de 2 sort hvide....hvis du synes der er for mange i galleriet ...så fjern dem ....du synes. Har sendt den til min onkel og går den lige igennem med ham for det sproglige og nogle årstal. Du må meget gerne gøre den aktiv, når vi er klar,ved jo virkelig ikke hvordan man gør de der sidste ting.....måske der er for mange billeder? men jeg synes jo selv det er godt når man åbner en artikel , at der er mange billeder.....det er helt ok med den skjulte infoboks, så det kan vi lade være....ellers gør de det måske selv. Det med bogen , har lidt udsigter p.g.a Corona, så det synes jeg ikke vi skal vente på.Vh.--14:48, 18 gen 2021 (CET) Har gennemgået det med ham, slettet og rettet lidt, og nu mener vi begge at alt det synlige er ok...men du må stadig gerne ændre. Tjekket Lia Notos side , der er heller ingen infobox, "opere" står på en lidt anden måde med links, men synes måden i denne artikel er bedre.. Så du må gerne trykke på knappen... hvis du synes jeg "skal lære det" må du pensle det ud...ved f.eks helt konkret ikke , hvordan man flytter sådan en sandkasse over på den rigtige side? --17:54, 18 gen 2021 (CET) Questo commento senza la firma utente è stato inserito da HNBS (discussioni · contributi).

Fint. Jeg har nu lagt artiklen op : Elisa Maria Boglino‎
19. januar 2021 N 11:19 Elisa Maria Boglino‎ +19.391‎ PHansen : Nuova pagina sulla base del danese da:Elisa Maria Boglino‎ (oldid=10575935, 15 gennaio 2021) – Pittrice italo-danese 1905-2002 (Wikidata:Q56706817)
..så må vi se hvad de gør med den.
-- Mvh PHansen (msg) 10:30, 19 gen 2021 (CET)[rispondi]

Hej Phansen....tænker du, at vi kan sige High five?....der har da ikke været nogle Buh..råb endnu vel?--HNBS (msg) 20:30, 22 gen 2021 (CET)[rispondi]
Men der er blevet rettet en masse stave og tegnfejl kan jeg se. --HNBS (msg) 20:38, 22 gen 2021 (CET)[rispondi]

Ja, indtil videre ser det godt ud. Jeg har lige sat billederne under 'Opere' og listen under 'Elenco delle opere' i rækkefølge efter årstal.
-- Mvh PHansen (msg) 08:38, 24 gen 2021 (CET)[rispondi]